Heb je ons al gezien?

Met een vastgestelde kandidatenlijst, een programma dat goedgekeurd is en een laatste redactie krijgt, is SamenWerkt. er helemaal klaar voor. Natuurlijk willen wij dat je ons leert kennen. Dat zichtbaar is waar SamenWerkt. voor staat.

Er is daarom in de afgelopen tijd heel erg hard gewerkt aan de website, socials en postermateriaal, om ons aan jou voor te stellen. Hopelijk vind je dit net zo gaaf als wij dit zelf vinden. We zijn erg trots en willen daarom ook even laten zien, hoe ons materiaal eruit ziet en wat je op straat al van ons kunt zien.

Het postermateriaal is klaar, bij onze leden hangen ze al!

Naast de posters die inmiddels bij veel van onze leden al voor de ramen hangt, zijn wij zichtbaar op het informatiebord op het walplantsoen.

Natuurlijk zeggen posters nog niet zo veel. Hopelijk wil je ons leren kennen. Kijk eens rond op onze site, bijvoorbeeld bij de lijstkandidaten, of bij de programmapunten. En heb je een vraag? info@samenwerktwbd.nl. Wij beantwoorden die graag of vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over SamenWerkt. Tot snel!

Ander nieuws van SamenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

Op 17 april organiseren we drie activiteiten waar leden van SamenWerkt. jullie graag ontmoeten en...

SamenkeuzesmakenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

De vrije financiële ruimte is beperkt voor de fractie. Waar leggen we de keuzes voor onze gemeente...

SamenWerkt. Social Media
Share This