Open geregistreerd als politieke partij: SamenWerkt. klaar om mee te doen aan verkiezingen!

Net voor de Kerst moesten partijen zich registreren om mee te kunnen doen aan de verkiezingen. Open, onderdeel van SamenWerkt., registreerde zichzelf ook. Dit was een wettelijke voorwaarde, om als onderdeel van SamenWerkt. mee te kunnen doen in de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn daarmee superblij.

Inmiddels kun je wel zeggen dat wij er klaar voor zijn. De lijst met enthousiaste leden van Open, GroenLinks en PvdA is bekend, het programma is geschreven en ondergaat momenteel de laatste redactionele slag en we werken aan de laatste stappen om ook echt deel te mogen nemen aan de verkiezingen.

Met deze samenwerking van de drie partijen, zetten we belangrijke stappen. De belangrijkste drijfveer is samenwerken, samen meer bereiken voor Wijk bij Duurstede en samen de goede discussie of het goede gesprek hebben. We staan open voor voor- en tegengeluiden, we willen afwegingen maken, door te luisteren en inwoners en organisaties te betrekken en uiteraard zelf ook het initiatief nemen om Wijk bij Duurstede een fantastische plek te houden om te werken, wonen en verblijven. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen, met bewoners, organisaties en natuurlijk de collega’s in de Raad… want: SamenWerkt.

Ander nieuws van SamenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

Op 17 april organiseren we drie activiteiten waar leden van SamenWerkt. jullie graag ontmoeten en...

SamenkeuzesmakenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

De vrije financiële ruimte is beperkt voor de fractie. Waar leggen we de keuzes voor onze gemeente...

SamenWerkt. Social Media
Share This