#2 Marc Gnodde

De gemeentelijke politiek is voor mij de belangrijkste politiek. De gemeente is de plek waar wij samen leven, samen wonen en samen werken.
Als bioloog vind ik het belangrijk dat we onze mooie en groene leefomgeving leefbaar en mooi houden voor onszelf en ons nageslacht. Ik wil een goede voorvader zijn. Als ondernemer vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame goederen en diensten die lokaal worden gemaakt en aangeboden. Het samenwerken van burgers om te werken aan een gezonde economie en duurzaam leven juich ik toe. Ik ben bijvoorbeeld fan van de Wijkse moestuin, de EigenWijkse Energiecooperatie en de vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede.
Als sociaal en cultureel mens vind ik het belangrijk dat we lokaal voldoende en goede voorzieningen in stand houden op het gebieden sport, cultuur en uitgaansleven. Men name voor de jongeren onder ons.
Dit alles kunnen we als politici alleen realiseren door samen met de inwoners plannen te maken en keuzes te maken. Hier wil ik mij als raadslid de komende 4 jaar voor inzetten.

Share This