The old oak

Marjo, Eric en Lex vormen samen de promotiecommissie en zij gaan zorgen dat jullie regelmatig wat van SamenWerkt. kunnen verwachten. Een activiteit die leuk is, vaak wel met een duidelijke verbinding met waar onze fractie mee bezig is.

Wij nodigen jullie zo snel na de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst al weer uit om samen naar de film te gaan.

In het Calypso theater te Wijk bij Duurstede draait de film ‘The old oak’, een film van Ken Loach (I am Daniel Blake en Sorry we missed you)

The Old Oak is een sterk sociaal drama dat zich afspeelt in de arbeidersklasse van het hedendaagse Engeland. Oprecht, hoopvol en actueel. In een voormalige mijnwerkersstad staat The Old Oak, de laatste kroeg van het inmiddels vervallen plaatsje in Noord-Engeland. De lokale bevolking kan zelf amper het hoofd boven water houden en ziet hun woonplaats steeds verder leeglopen. Kroegbaas TJ hoort zijn mopperende, vaste klanten zwijgzaam aan. Als dan de pub ook nog eens met sluiting wordt bedreigt, zorgt de huisvesting van Syrische vluchtelingen in het stadje voor extra onrust. Maar een onwaarschijnlijke vriendschap brengt de verschillende werelden voorzichtig tot elkaar, met The Old Oak als gezamenlijk middelpunt. In The Old Oak gloort er hoop in het besef dat we het toch samen moeten doen.

Verschillende leden vertelden ons dat het een prachtige film is.

De film draait 13 februari aanstaande om 20.00 uur. Inmiddels hebben 11 leden zich aangemeld, maar op deze pagina kun je kijken of er nog tickets zijn.

Wij zitten na afloop nog wat na te praten en daar kun je bij aansluiten.

Graag tot ziens.

Ander nieuws van SamenWerkt.

Raadspraat

Raadspraat

Meer dan 2000 inwoners hebben de belangrijke vragenlijst over schone energie ingevuld!SamenWerkt...

SamenkeuzesmakenWerkt.

SamenkeuzesmakenWerkt.

Op 17 april organiseren we drie activiteiten waar leden van SamenWerkt. jullie graag ontmoeten en...

SamenWerkt. Social Media
Share This